Når du tilmelder dig Global Patient Opinion, får du adgang til din personlige onlinekonto. Du kan logge ind når som helst for at opdatere dine profil- og kontaktoplysninger samt kommunikationspræferencer.
Du kan også downloade en kopi af de profiloplysninger, vi har om dig, eller anmode om sletning af din konto og dine personlige data.
Bemærk, at slettede oplysninger ikke kan gendannes. Når din konto er slettet, vil du ikke længere modtage invitationer til betalte markedsundersøgelser fra Global Patient Opinion.
For hjælp til opdatering eller lukning af din konto bedes du kontakte vores supportteam.
Kommentarer
0 kommentarer
Log ind for at kommentere.