Når du blir medlem av Global Patient Opinion, får du tilgang til din personlige nettkonto. Du kan logge inn når som helst for å oppdatere profilinformasjon, kontaktinformasjon og kommunikasjonsinnstillinger.
Du kan også laste ned en kopi av profilinformasjonen vi har om deg, eller be om sletting av kontoen og personopplysningene dine.
Merk at slettet informasjon ikke kan gjenopprettes. Når kontoen din er slettet, vil du ikke lenger motta invitasjoner til betalte markedsstudier fra Global Patient Opinion.
Hvis du trenger hjelp med å oppdatere eller lukke kontoen din, kontakt støtteteamet vårt.
Kommentarer
0 kommentarer
Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.